Hoppa till sidans innehåll

Nordic Summer Camp 2018

24 JUN 2018 15:48
Den 17-21/6 arrangerade vi vårt årliga inbjudningsläger!
  • Skapad: 24 JUN 2018 15:48

Det var ett härligt gäng som samlades under söndagen för genomgång av lägerveckan. Totalt var vi cirka 50 gymnaster från ett tiotal föreningar, bland annat klubbar från Åre, Visby, Falun, Västerås, Östersund och Eskilstua. Vi hade även besök av landslagsgymnaster från Finland!

Extra roligt var det att hela tre lägerdeltagare (EGF:s Jonna Adlerteg och Jessica Castles samt en finsk seniorgymnast) låg mitt i uppladdningen inför Nordiska Mästerskapen som genomförs helgen den 28-30/6 i Danmark. 

Träningen var till största del uppdelad i två pass per dag. Konceptet innebar att EGF:s tränare stod för träningen på morgonpasset med bland annat rörelseskolning, grundakrobatik och barr på schemat. Gymnasterna körde varje dag en gemensam uppvärmning ledd av VM-gymnasten Ece Ayan. På dagens andra pass stod den egna hemmatränaren för träningsupplägget. 

Förutom all rolig träning har tjejerna även hunnit med ett mycket uppskattat besök på Parken Zoo. De har dessutom kollat på "gympabio" samt fått vara med på en insirationsträff med Jonna Adlerteg och Emma Larsson som berättade om sina respektive resor mot OS! Gissa om vi hade ett gäng taggade tjejer på träningen efter den föreläsningen :-) 

Stort tack till alla gymnaster och ledare! Vi i EGF har haft en underbar vecka och vi ser redan fram emot nästa års sommarläger! 

Skribent: Linéa Österlund
Epost: This is a mailto link

 

HUVUDSPONSORER


 


 

 


  


 


 


 


 

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info