Hoppa till sidans innehåll

Ny verksamhetsansvarig

17 APR 2018 10:39
Helena Andersson Melander - ny verksamhetsansvarig i EGF!
  • Skapad: 17 APR 2018 10:39

Helena Andersson Melander

Nu ser jag fram mot min nya roll som verksamhetsansvarig i EGF!

Det har nu gått över ett år sedan jag kom tillbaka till Eskilstuna och EGF igen, efter ett litet jobbäventyr till Boston. Jag känner mig fortfarande både oerhört tacksam för att bli så varmt bemött här hemma i Eskilstuna, EGF och samtidigt väldigt stolt över allt positivt som hänt och det driv som finns i föreningen idag.

Det är oerhört roligt att arbeta med för mig, nya frågor och se till helheten i föreningen.

Min roll i EGF har sett väldigt olika ut genom åren.
Mina första 4 år i föreningen (2004-2008) innebar ideellt arbete i kombination med studier och vikariat på olika skolor. År 2008 fick jag min första deltidsanställning. 2010 var jag tillbaka på ideell basis. Under åren 2012-2016 ansvarade jag och Sebastian Melander för ”Rio-satsningen”, en kombinationsanställning från Svenska GF, SOK och EGF.
2017 anställdes jag på heltid i föreningen, vilket känns väldigt bra!


Helena och Sebastian Melander 

Vi har fler riktigt spännande saker på gång;

-Utveckling och utökning av vår unika Barngymnastik På G mé Gibbon. En verksamhet vi ska vara oerhört stolta över. Sann rörelseglädje där vi lär ut de viktigaste grundmotoriska rörelserna. Barn och rörelse - Särskilt viktigt idag med tanke på alla de larmrapporter gällande barns ohälsosamma stillasittande.

-Nya tävlingsserier för våra AG Starsgymnaster. Serier som möjliggör ALLA att kunna träna och tävla i Artistisk Gymnastik på sin nivå. Serierna testades nu för allra första gången den 15 April på Starscupen här i Vilstahallen. Vilken succé! Vi hade bjudit in Gevle GF, Västerås GF och Falu GK för att provköra på de nya programmen tillsammans med oss. Över 90 deltagande gymnaster totalt och jag är helt övertygad om att det här konceptet kommer växa närmsta åren!

-Uppbyggnad av en ny generation landslagsgymnaster, arbetet med ett framtida kompetens-centra för KvAG, EGF Coaching Concept, vår egen utbildning som blivit otroligt populär och lockat tränare från hela Sverige och sen har vi sist men inte minst den pågående elitsatsningen på Jonna Adlerteg mot OS i Tokyo 2020.

Helgens arrangemang, Sparbankspokalen och Sparbankscupen med rekordantal deltagare, står för mig som en symbol att vi verkligen är på G´ här i EGF igen!
Vill passa på att ännu en gång rikta ett stort tack till alla er föräldrar, ledare som ställde upp på helgens arrangemang! Vi har idag en föräldrar-grupp som växer, vilket gör oss som föreningen ännu bättre och skapar en helhet för alla gymnaster, ledare och föräldrar i föreningen mellan grupper. Viktigt för gemenskap och samhörighet!


Nu blickar jag positivt framåt i min nya roll där jag kommer kombinera mitt verksamhetsansvar med min befintliga tränartjänst.

/Helena Andersson Melander

 

Skribent: Linéa Österlund
Epost: This is a mailto link

 

HUVUDSPONSORER


 


 

 


  


 


 


 


 

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info