Hoppa till sidans innehåll

Föräldragruppen - möte 27/2

27 FEB 2018 11:02
Vi vill få igång en AKTIV föräldragrupp i föreningen och just DU behövs! Välkommen till ett första möte tisdagen den 27:e februari kl. 18:15-19:00 i Vilsta raststuga!
  • Skapad: 27 FEB 2018 11:02

EGF är i en positiv utvecklingsfas just nu - häng på!

Vi är väl medvetna om att många föräldrar är idag försiktiga att "ta på sig" för mycket - vi alla har ofta väldigt mycket redan som det är.

När vi ALLA hjälps åt och är med blir varje individs insats ganska LITEN men ändå väldigt STOR för föreningen. En ökad föreningskänsla och samarbeten mellan grupperna kommer att leda till :

  • Att DITT BARN får ut mer av sin tid i föreningen. Tillsammans skapar vi evenemang utanför träningen vilket ger ökad samhörighetskänsla och fler vänner både för ditt barn och dig som förälder. Det kan vara allt ifrån en gemensam "baddag på munktellbadet" eller så enkelt som att ordna en liten bankett för alla gymnaster efter ett KM i Vilstahallen (duka upp långbord) till att samla in pengar för att kunna gå på Gröna-Lund alla tillsammans varje år... 
  • Vi har en VI-känsla inför Tävlingar, Uppvisningar där vi är så pass många i gruppen så att just din insats inte känns övermäktig.
  • Tillsammans kan vi förbättra och utveckla EGF till att bli en ÄNNU bättre förening än vad vi är idag. 

Vi vill kalla er till ett möte tisdagen den 27:e Februari klockan 18:15-19:00 i Vilsta Raststuga.

Idag har vi ett fåtal föräldrar med i Evenemangsgruppen - vi vill döpa om den här gruppen och BREDDA den till FÖRÄLDRARGRUPPEN. Desto fler som är med desto roligare blir det både för er föräldrar men framför allt för ERA BARN. 

Vi ses på tisdagen den 27:e Februari! 
Om du inte kan delta men ändå är intresserad av att vara med vänligen maila Helena Andersson Melander  This is a mailto link 

Välkomna! 

/Helena Andersson Melander
Eskilstuna Gymnastikförening 

Skribent: Linéa Österlund
Epost: This is a mailto link

 

HUVUDSPONSORER


 


 

 


  


 


 


 


 

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info