Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


På midsommardagen, 23 juni, kommer tre svenska juniorgymnaster att tävla i Baku. Det som står på spel är biljetter till YOG, Youth Olympic Games (Ungdoms-OS), i Argentina i oktober.
 

GS har ordet

(2018-06-15 12:40)
Gymnastikförbundets generalsekreterare Johan Fyrberg sammanfattar det första halvåret av 2018 och blickar framåt.
 
Stockholms Barnidrottsförening har tilldelats Gymnastikförbundets utmärkelse Årets Förening.
 
Gymnastikförbundets föreningar har verksamhetsåret 2017 tillsammans 259 403 medlemmar. Under en tioårsperiod har andelen medlemmar ökat med ungefär 20 procent, vilket innebär cirka 44 000 nya medlemmar sedan år 2007.
 
JEM avslutades för Meja under lördagen med de två återstående grenarna käglor och band.
 
Gymnastikförbundets nationella kansli söker just nu efter två nya medarbetare. En utvecklingskonsulent och en vikarierande verksamhetschef för "Stöd och service".
 

Alla kan gympa läger

(2018-06-01 15:30)
I helgen arrangerade region Syd ett Alla kan gympa läger på Lingvallen. Alla kan gympa är en verksamhet för personer med olika funktionsnedsättningar där alla är välkomna.
 

Hoppa in sommaren

(2018-05-31 09:40)
En av drivkrafterna för VM i hopprep, som genomfördes 2016, var att öka intresset för hopprepet i Sverige och inom Svensk Gymnastik. Nu finns ett inspirationsmaterial klart som kan bidra till detta.
 
EM och JEM i rytmisk gymnastik i Guadalajara, Spanien är igång och från Sverige tävlar Meja Engdahl Petersson i juniorklassen.
 
 
I torsdags kvalificerade sig Karl Idesjö till final i barr i världscupen i Osijek i Kroatien.
 
Dag två i kvaltävlingen i världscupen i manlig artistisk gymnastik i Osijek i Kroatien är avklarad och återigen genomfördes bra tävlingar av Filip och Kalle.
 
EM i trampolin, DMT och tumbling går i Scandinavium, Göteborg 7-10 maj 2020 och nu har arbetet med mästerskapet satts igång ordentligt.
 
Dag ett i kvaltävlingen i världscupen i manlig artistisk gymnastik i Osijek i Kroatien är avklarad och Karl Idesjö (Hammarbygymnasterna) är i barrfinal!
 
Hammarbygymnasterna är en förening med många ansikten och en bred verksamhet.
 

 

HUVUDSPONSORER


 


 

 


  


 


 


 


 

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: info@eskilstunagf.se

Se all info