GDPR - hantering av personuppgifter

GDPR – hantering av personuppgifter

Med anledning av den nya personuppgiftslagstiftningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018 så ställs högre krav kring hanteringen av personuppgifter än tidigare.

Vi i Eskilstuna Gymnastikförening ser över våra rutiner och uppdaterar våra användarvillkor.

Användarvillkoren kan ni läsa här

Vi har även tagit fram en integritetspolicy som bland annat beskriver hur och varför vi behandlar era uppgifter. Ni hittar den tillsammans med övriga policydokument på vår hemsida, eller genom att klicka här

En del uppgifter klassas som känsliga personuppgifter och för att kunna säkerställa att dessa uppgifter hanteras korrekt så behöver vi ert uttryckliga samtycke. Vi har därför tagit fram separata samtyckesblanketter som berörda medlemmar behöver fylla i och lämna in.

Samtycke till behandling av känsliga personuppgifter (allergier, specialkost, sjukdomar och funktionsvariationer)

Samtycke till publicering av fotografier och namn (publicering av bilder och namn på hemsida, sociala medier samt olika nyhetsmedia).

HUVUDSPONSORER

Postadress: