Målsättning

VISION utifrån Gymnastiken Vill

Eskilstuna Gymnastikförening ska, i likhet med Gymnastikförbundet Mälardalen och Svenska Gymnastikförbundet, vara ett modernt, växande, välkänt och ansedd förening, med framgångsrik verksamhet inom motion, bredd- och tävlingsverksamhet. Föreningen skall kännetecknas av en god "balans" - stabila ekonomiska förutsättningar, elit och breddverksamhet, föreningsliv och privatliv, där individens förutsättningar och ambitionsnivå tillvaratas.

VERKSAMHETSIDÉ

Eskilstuna Gymnastikförening vill i samverkan och med stor delaktighet erbjuda ledare, funktionärer och aktiva stöd och service, för att de ska kunna hålla en hög kvalitet anpassad till medlemmarnas behov, samt att stärka gymnastikens friskvårdande betydelse och det ideella ledarskapet. Ledare och instruktörer är föreningens viktigaste tillgång för att utveckla verksamheten med hög kvalitet. En förutsättning för fortsatt positiv föreningsutveckling är kontinuerliga och ambitiösa utbildningsinsatser.

Kvinnlig Artistisk Gymnastik

Eskilstuna Gymnastikförening vill profilera den Kvinnliga Artistiska Gymnastiken i Sverige där föreningens instruktörer kännetecknas av hög kompetens. Verksamheten skall verka för bredd och elit med målet att vara ett ledande utvecklingscentrum för Sverige. Framtidens svenska toppgymnaster skall träna, utvecklas och tävla i Eskilstuna Gymnastikförening.

På G mé Gibbon

Eskilstuna Gymnastikförening vill med Gibbon verksamheten skapa och utveckla den naturliga "inkörsporten" till föreningen där barn i åldrarna 3-6 får möjlighet att "leka gymnastik".

Gympozz - Motion och Friskvård

Eskilstuna Gymnastikförening vill utveckla verksamheten till att inom Eskilstuna kommun vara ledande inom ett eller flera motionskoncept. Gympozz skall vara det naturliga friskvårdsalternativet med ett brett erbjudande av gruppmotionspass och kännetecknas av glädje, inspiration och tillhörighet.

Uppdaterad: 2015-01-21 15:28
Skribent: Meta Halldén