Användarvillkor

Användarvillkor GDPR- Eskilstuna Gymnastikförening

Med anledning av den nya personuppgiftslagstiftningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018 så ställs högre krav kring hantering av personuppgifter än tidigare. Hos oss innebär det att vi skärper och förtydligar ett antal rutiner.

Genom att registrera dig eller dina barn som medlem i Eskilstuna Gymnastikförening (EGF) godkänner du att vi använder era personuppgifter i vårt register i enlighet med EU:s direktiv om GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR syftar till att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom felaktig behandling av personuppgifter. Personuppgifterna är nödvändiga för att Eskilstuna Gymnastikförening ska kunna bedriva verksamhet samt fullgöra sina åtagande mot stat, kommun, Riksidrottsförbundet och underliggande förbund. Personuppgifter behandlas med olika ändamål kopplade till verksamheten som är nödvändiga och relevanta för det ändamål de är avsedd för och hanteras alltid korrekt och i enlighet med god sed vad gällande lagar. Som medlem har du alltid rätten till att få ett registerutdrag avseende föreningens behandling av personuppgifter. Du har alltid rätt att få dina uppgifter korrigerade, eller raderade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Känsliga personuppgifter (så som allergier, specialkost, sjukdomar, funktionsvarianter och liknande som föreningen behöver känna till) samlas in via separata samtyckesblanketter. Samtyckesblanketter hämtas på vår hemsida. Detta gäller även samtycke till publicering av bilder och namn på hemsida och sociala medier och olika nyhetsmedia.

Användarvillkoren är senast uppdaterade 2018-05-23

HUVUDSPONSOR