Hoppa till sidans innehåll

AG Team


TEAM spåret vänder sig till de av föreningens gymnaster som har förutsättning, ambition, vilja och drivkraft att träna mot att tävla i Svenska Stegserierna upp mot Nationell och Internationell tävlingsnivå.

STEG 1-4
Chefstränare, tillsammans med ansvarig tränare för gruppen beslutar när det är dags för gymnasten att gå vidare med antingen mer eller mindre träning, att byta grupp, vilka eventuella tävlingar som gymnasten ska delta på och vilka gymnaster som har uppnått nivå att gå vidare upp mot steg 5-8 i TEAM-spåret. I steg 1-4 tränar gymnasten som minst 2 pass i veckan och som mest 4 pass i veckan. 

STEG 5-8
Chefstränare, tillsammans med ansvariga tränare i gruppen beslutar när det är dags för gymnasten att avancera vidare i systemet, dvs när hon är redo för nästa träning och tävlingssteg. Gymnaster som tränar i steg 5-8 kommer att ges möjlighet att individanpassa sin träning/satsning i form av antal träningsdagar beroende på vilket steg gymnasten tävlar på.
Steg 5; som minst 3 pass i veckan och som mest 5 pass i veckan.
Steg 6; som minst 4 pass i veckan och som mest 6 pass i veckan.
Steg 7; som minst 5 pass i veckan och som mest 8 pass i veckan.
Steg 8; som minst 5 pass i veckan och som mest 9 pass i veckan. 

STEG 9,10 och Elit
Chefstränare, tillsammans med övrig ansvarig tränare i gruppen beslutar när det är dags för gymnasten att avancera vidare i systemet, dvs när hon är redo för mer eller mindre träning och vilka tävlingar som lämpar sig för gymnasten. Här tränar och tävlar de gymnaster som strävar efter en hög Nationell och Internationell landslags-tävlingsnivå med anpassad skolgång som möjliggör morgonträningar, träningsläger, tävlingar utomlands etc. Ett tätt samarbete med ett fysioteam, där bland fysioterapeut finns kopplat till träningsgruppen. 

Uppdaterad: 18 AUG 2018 22:12

 


 

HUVUDSPONSOR

 

 


 

SPONSORER

 

 

 SPONSORER

 


  

 


 

 


 


Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info

 HUVUDSPONSOR

         

 


 SPONSORER