Hoppa till sidans innehåll

Vårt koncept


På G Mé Gibbon är barngymnastik som grundar sig på metodiken från den Artistiska Gymnastiken med en gymnastikform som är metodiskt och pedagogiskt anpassad och utvecklad för barn i åldrarna 3-7 år.

Från och med 14/4 är de ordinarie Gibbongrupperna utflyttade och ihopflyttade. 

Det innebär att alla barn som har plats i en Gibbongrupp  är välkomna måndagar 16.30-17.30 och/eller söndagar 9.30-10.30. Då kommer vi ha utegympa med samling på gräsmattan bakom Vilstahallen. Välkomna! 

Barngymnastiken är Eskilstuna Gymnastikförenings naturliga inkörsport och grundplattformen för barn och instruktörer till den barn- och ungdomsgymnastik som bedrivs i föreningens regi. Barnen skall ges en god gymnastikgrund som på sikt leder till en framtida hög kvalitet i föreningens verksamhet.

Ett Gibbon-pass varar i 45-60 min enligt nedanstående upplägg:

  • Samling
  • Uppvärmning
  • Övningsträning
  •  Mjuka
  • Avslut 

Grundträning med den artistiska gymnastiken som inspirationskälla ger inte bara barnen bättre förutsättningar för det framtida gymnastikutövandet, utan även en grundkoordination och motorik för andra idrotter, en bas för olika former av fysisk aktivitet. Det är detta som gör gymnastiken unik och På G Mé Gibbon attraktiv för alla barn.

 


 

HUVUDSPONSOR

 

 


 

SPONSORER

 

 

 SPONSORER

 


  

 


 

 


 


Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info

 HUVUDSPONSOR

         

 


 SPONSORER