Hoppa till sidans innehåll

Kampen mot Corona

12 MAJ 2020 11:23
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2020 11:23

Upprop till alla EGF:are!

Vår huvudsponsor Sparbanken Rekarne har startat ett projekt som man kallar ”Coronakampen”.

Ett initiativ som vi på EGF välkomnar. I nuvarande sponsoravtal finns olika aktiviteter som tyvärr inte kommer kunna genomföras. Istället kommer olika samhällsprojekt under samlingsnamnet ”Coronakampen” att genomföras. Banken kommer till alla föreningar som stöttar detta initiativ betala ut sponsorpengar i snabbare takt. Något som är av stor vikt för EGF.

Normalt genomför vi vid denna tid på året tävlingar, utbildningar och uppvisningar tillsammans, med ett stort och brett engagemang och viktiga intäkter för EGF. Eftersom dessa evenemang inte kommer kunna genomföras, behöver vi istället ditt engagemang i olika aktiviteter initierat av vår huvudsponsor Sparbanken Rekarne. Några aktiviteter kommer också att ske i samarbete med Kommunen med stora möjligheter till extra engångssponsring för EGF.

Din hjälp är helt avgörande, vi behöver all hjälp vi kan få, både stora och små insatser kommer vara mycket värdefulla. Kanske är du idag korttidspermitterad och har extra mycket tid eller kanske har du mycket att göra, men tycker det skulle vara skönt att göra något helt annat under en dag eller eftermiddag.

Oavsett vilken din situation är, så hoppas vi att du vill bidra i någon aktivitet för att stödja vår fina förening EGF och samtidigt bidra i ”Coronakampen”. Den typ av enkla aktiviteter som kan bli aktuella för dig som deltar är, tillverkning av skyddsrockar, leverera matpaket till utvalda mottagare etc.

Vi söker också intresse bland våra ledare att sommarjobba och genomföra aktiviteter (gymnastik) med sommarlovslediga barn.

 

OBS! Vid korttidspermittering har man rätt att delta i volontärarbete.

 

Viktigt! Alla aktiviteter som kommer att genomföras av Sparbanken och Kommunen kommer ske med högsta fokus på personlig säkerhet för alla som deltar.

 

Hur anmäler jag mitt intresse att hjälpa till?

Anmäl ditt intresse senast den 18 maj genom att skicka ett kort email till Meta Halldén som kommer koordinera dessa aktiviteter. När vi får mer information om var, när och hur EGF ska hjälpa till i Coronakampen kommer vi ut med information till alla som anmält sig.

 

Email: This is a mailto link

Rubrik: EGF - Coronakampen

Ditt namn:

Mobilnummer:

 

Bästa hälsningar och förhoppning om bred uppslutning!

Meta Halldén, kanslichef

EGF Styrelse

Skribent: Meta Halldén
Epost: Adressen Gömd

 


 

HUVUDSPONSOR

 

 


 

SPONSORER

 

 

 SPONSORER

 


  

 


 

 


 


Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info

 HUVUDSPONSOR

         

 


 SPONSORER