Hoppa till sidans innehåll

Sponsring


Vi anstränger oss för att sponsorer ska känna sig delaktiga i föreningens  verksamhet och vi är angelägna om att sponsringen verkligen gör nytta och  kommer de aktiva till del.

Inom Eskilstuna Gymnastikförening arbetar vi med två typer av sponsring – faddersponsring samt företagssponsorer.

Faddersponsring
Faddersponsring vänder sig till familjer och närstående som vill stötta föreningen ekonomiskt och samtidigt få en chans att vinna. Vi erbjuder möjligheten att köpa ett abonnemang i Hemmavinsten som är alla idrottsföreningar i Eskilstuna kommuns gemensamma lotteri.

Du köper ditt abonnemang genom att fylla i och skicka in en blankett. Du kan få hjälp med detta på vårt kansli. Ett abonnemang kostar 100 kr per månad. Av dessa går 41 kr direkt till föreningens ungdomsverksamhet. 41 kr går till lotteriets vinstpott för dragning två gånger per månad och 18 kr går till administration av lotteriet som drivs av Idrottsföreningarnas samorganisation i Eskilstuna. 
Mer info här.

Företagssponsorer
Företagssponsorer fungerar som partners till föreningen.  För att driva verksamhet av den storlek som vi gör i Eskilstuna Gymnastikförening krävs ett bra samarbete med näringslivet och organisationer som ser mervärde för sig själva, Eskilstuna och Mälardalsregionen, i att vi lyckas vara den förening med auktoritet inom Artistisk Gymnastik (AG) i Sverige.

Vi i Eskilstuna Gymnastikförening strävar efter långsiktigt samarbete med våra partners som bygger på förtroende, samma värdegrund och vinna-vinna situation för de inblandade. Våra partners är både stora och små, privat verksamhet eller kommunal, företag och organisationer och även individer som brinner för att föreningen ska gå bra. Vi tror att alla som är intresserade kan hitta nivå som passar – möjligheterna att synas med oss i Eskilstuna Gymnastikförening är oändliga. 

Kontakta vårt kansli på telefon 016-12 34 34, eller via e-post This is a mailto link

Den här e- postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste ha Javascript aktiverat för att visa den vid frågor eller avtal.

Uppdaterad: 18 AUG 2018 21:51

 


 

HUVUDSPONSOR

 

 


 

SPONSORER

 

 

 SPONSORER

 


  

 


 

 


 


Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info

 HUVUDSPONSOR

         

 


 SPONSORER