BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik
EGF Elit

Emelie Westlund 20:e i mångkampsfinalen på EM!
2023-04-14 20:24
Tonya och Emelie tillsammans med förbundskapten Helena Andersson Melander, tränare Janie Ahlstöm och fysio Anna Stenholm.

I sin första EM final så tar Emelie en 20:e plats trots en skakig start med två fall på bom. Vi alla som satt framför sändningen hejade och i fristående, hopp och barr så visade Emelie att nervositeten släppt en aning och att hon hade kul! 

 

Emelie sa såhär om sin första EM-final:

- Det började lite skakigt på bom, jag kände mig väldigt nervös där och skakade mycket och två fall är inte så bra. Men efter bom blev jag lugnare och jag är väldigt nöjd med mitt fristående, det var lite bättre än i kvalet, och att jag klarade barr igen. Så det var jättekul att vara i min första final och det har varit en bra erfarenhet. Nu är jag taggad inför kommande tävlingar

 

Tonya (GK Motus Salto) slutade på en fantastisk 14:e plats! Stort grattis till både gymnaster och tränare till en sån fantastisk insats. 

 

För att läsa mer på Svenska Gymnastikförbundets hemsida läs här!

 

📸 Foto Filippo Tomasi 


Nyhetsarkiv
Världscup i Cottbus2023-02-22 17:12
2022-10-31 12:59
EskilstunaEvolution film2020-11-13 15:30
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer