BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik
Barn & Ungdomsgymnastik - Stars

Nu söker vi efter en ledare och barnansvarig till Gibbon!
2023-05-17 12:19

Brinner du för idrott? Har du ett intresse för att organisera, leda och utveckla? Söker du ett utmanande och varierande arbete och har tidigare erfarenhet av gymnastik?

 

Till hösten 2023 fortsätter vi satsningen på en ordentlig tillväxt av föreningens barn- och breddverksamhet! För att vi ska kunna hålla vår kvalité och fortsätta att vara en av Sveriges ledande förening inom kvinnlig artistisk gymnastik söker vi en tränare och ansvarig för vår barngymnastik (3 - 6 år).

 

Arbetet innebär 

-Utveckla och starta upp nya grupper (tillsammans med kansli och verksamhetschef)

-Vara ledare och mentor för barngymnastiken (Gibbon)

- Vara en resurs i föreningen med möjlighet att kunna hoppa in som vikarie vid behov 

- Vara en del av evenemangsteamet och hjälpa till att planera och administrera föreningens uppvisningar, läger och tävlingar

 

Vi söker dig som är över 18 år och har 

- Erfarenhet/utbildning som pedagog, ett plus om det finns erfarenhet från föreningsarbete samt ledarerfarenheter på olika nivåer/åldrar i Gymnastik 

- Vi ser gärna att du har SvGF’s Basutbildning, barngymnastikutbildning, (om du saknar någon utbildning anmäler vi dig till detta och föreningen står för kostnaden). 

- Du ska vara flexibel att kunna leda grupper utifrån där behov finns 

- Positiv, strukturerad, samarbetsvillig och engagerad och tycka om att jobba med barn och ungdomar. 

 

Omfattning:

Sätts beroende på den sökandes önskemål och färdigheter.

 

Vi erbjuder dig 

- Timarvode eller lön utifrån din utbildningsnivå och ålder.

- Interna utbildningar, utbildningar av SvGF och Sörmlandsidrotten/SISU (Gibbonutbildning, KvAG baskurs, KvAG Bas och Steg 1, HLR-utbildningar och ledarskapsutbildningar hos SISU) 

 

Vår förening har en stark tro på gemensamma värden och vi jobbar aktivt med vår värdegrund, Glädje, Respekt, Energi och Kvalitet och de policydokument som finns där under. 

 

Är du intresserad? Maila nadja@eskilstunagf.se för mer info

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer