BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik
Barn & Ungdomsgymnastik - Stars

AG Stars Bas Grupper VT 2024

Öppnar upp efter årsskiftet, vi kommer att uppdatera här när det går att anmäla till de olika grupperna.

 

Här kommer ni vidare till bokningen.

AG Stars Bas
 

AG Stars bas är ingången till våra träningsgrupper för AG där alla barn från 7 år och uppåt kan vara med på sin nivå. Grupperna har färgnamn. 

Vi tränar Artistisk gymnastik en gång i veckan en och en halv timme per träning. Träningen innebär mycket styrka och smidighet som en grund för att komma vidare med de gymnastiska momenten. Vi tränar på tävlingsredskapen barr, bom, fristående och hopp. 

 

När gymnasterna är färdiga med bas efter en eller två terminer erbjuds man i nån av plats en av våra tävlingsgrupper i Starssystemet. Då har de möjlighet att delta på interna och externa klubbtävlingar. 

 

Skräddarsytt tävlingsprogram

I samarbete med Svenska Gymnastikförbundet, Sörmlandsidrotten och Eskilstuna Kommun pågår en satsning på föreningens breddverksamhet där vi bland annat arbetat fram ett unikt nytt tävlingssystem/koncept anpassat till AG-Starsverksamheten. Läs mer om tävlingsprogrammen under fliken "Starsserier"  

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer