BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik
Tävling - AG Team

AG TEAM STEG 7-10

Här tränar och tävlar gymnasterna på det Nationella tävlingssystemet, kallat ”stegserierna”, vilket är nivåindelat i stegen 1-10 utifrån gymnastens färdigheter. Här krävs mer specialanpassad träning då tävlingsstegen helt enkelt kräver mer av den aktive. Stegserierna är utformade så att de gymnaster som tävlar sig igenom hela tävlingsstegen ska kunna avancera upp till elitnivå och fortsätta tävla enligt det internationella tävlingssystemet, ”Code of point” (COP).


Som TEAM-gymnast i Eskilstuna Gymnastikförening erbjuds man att få träna i en av Sveriges modernaste gymnastikhall under ledning av erfarna, välutbildade, kunniga och engagerade tränare. 


Som TEAM-gymnast i Eskilstuna Gymnastikförening erbjuds man att få en professionell träning från låg ålder upp till vuxen ålder där samtliga tränare följer ett och samma träningskoncept.

 

”Vårt största motto är att utveckla varje gymnast maximalt utifrån hennes egen vilja, förmåga och ambition”

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer