BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik
Barngymnastik - På G Mé Gibbon

I samarbete med Parken Zoo anordnar vi vårens terminsavslutning på Parken Zoo, där alla barnen får chansen att visa upp sina gymnastikkonster, tillsammans med sin grupp inne på Parken Zoo. Parken Zoo står för gratis inträde inklusive åkband för alla barn och 1 vuxen/barn. 

Samtidigt så kör hela EGF en gemensam terminsavslutning med uppvisningar av våra bredd-och tävlingsgrupper på stora scenen och olika aktiviteter runt om på området. Vi ställer upp EGF-tältet och hela Parken Zoo kryllar av gymnaster som uppträder och åker karuseller vart annat! 

En mycket uppskattat dag där familjer kan ta med sin picknick korg och njuta av en heldag tillsammans och se ditt eget barn och resten av EGFs gymnaster uppträda. 

TYVÄRR SÅ BLEV VÅR AVSLUTNING PÅ PARKEN ZOO INSTÄLLD DETTA ÅR PGA CORONA, VI ERSATTE DETTA ISTÄLLET GENOM ATT HA DIPLOMUTDELNING PÅ SPECIELLA TIDER DEN 30/5 (SE SEP MAIL).
SE en trevlig och lite längre samlingsfilm från Gymnastikens Dag Maj 2019 (vid regn uppträder Gibbonbarnen på lilla scenen under tak och vid bra väder på gräsytan framför stora scenen). Vi har testat båda alternativen. På filmen här regnade det och 2018 var det en fantastisk dag - Så vi hoppas på sol igen till 2020 :) 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer