BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik

Pressrelease från Ordförande

INFORMATION FRÅN ESKILSTUNA GYMNASTIKFÖRENING

Folkhälsomyndighetens och Riksidrottsförbundets önskan är att vi upprätthåller Barn och Ungdomsverksamheten som omfattar mer än 400 gymnaster varav huvuddelen är flickor.
Tills nu har vi med en lägre närvaro kunnat ha hela verksamheten igång i Vilstahallen.
I och med de nya riktlinjer som kommit under veckan kommer vi efter påsklovet kraftigt begränsa aktiviteterna i gymnastikhallen och förlägga träning utomhus i Vilstaområdet.
Medlemmarna får en separat mer utförlig information om alla åtgärder inklusive en uppdatering av våra Coronariktlinjer måndag 6 april, 2020.
Vi stärker upp våra hygienrutiner ytterligare. (info mån 6 april)
Alla Event, Tävlingar och Utbildningsläger utgår vilket innebär ett betydande intäktsbortfall.
Överenskommelse har träffats med anställd personal att införa korttidspermittering enligt de nya riktlinjerna from 1.4 2020 fram till semesterperioden i juli.
Vårt mål är att vi skall kunna starta upp verksamheten HT 2020 under slutet av augusti månad. Vi avser även att införa de nya breddserierna som gör att vi kan få flera barn i rörelse.

Eskilstuna 3 april, 2020
Bobby J Berger. Ordförande EGF

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer