BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik

Uppdatering Coronaviruset 30 mars
Eskilstuna GymnastikföreningInformation gällande Coronaviruset COVID-19

Eskilstuna Gymnastikförening förstår att frågorna kring Coronaviruset är många.

Vi tar oron på allvar, följer och agerar utifrån officiella källor och beslut som tas kring frågan. Vi står i löpande kontakt med Svenska Gymnastikförbundet, SISU-RF Sörmlandsidrotten samt Eskilstuna Kommun och följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

 

Eskilstuna Gymnastikförening är inte en kunskapsorganisation kring detta område utan vi hänvisar till Folkhälsomyndigheten, UD och WHO. Vi uppmanar till att följa dessa källor och påminner om att det är viktigt att komma ihåg att allas situation är unik och att exempelvis sjukdomshistorik i familj eller närmsta omgivning kan påverka beslut.

 

Ny information!

 Förbud mot sammankomster med fler än 50 personer

Fredagen den 27 mars meddelade regeringen beslutet att förbjuda allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Förbudet gäller från den 29 mars och tills vidare. 

”För idrotten innebär regeringens beslut, i stort, att alla tävlingar och uppvisningar som samlar 50 eller fler personer på samma plats vid samma tidpunkt är förbjudna. Förbudet gäller däremot INTE träningsverksamhet i en förening, för dess medlemmar”.

 

I samband med detta har det även uttryckt önskemål om att övriga verksamheter där förbudet ej gäller ändå tar sitt ansvar. Vi i EGF arbetar därför just nu därför med att se över om vi kan begränsa antalet aktiva inne i lokalen efter dessa riktlinjer och vi behöver veckan ut på oss att se över detta.

 

Vi återkommer med information kring detta senast måndag 6 april.

 

OBS!

  • Stanna hemma från verksamheten om du som aktiv, ledare eller personal känner av det minsta symtom i form av snuva, huvudvärk, hosta, ont i halsen eller feber. Om en aktiv uppvisar något av ovanstående symtom under träningstid kommer vi att ringa till målsman och be att den aktive inte deltar på träningen.
  • Vi tvättar händerna / använder handsprit OFTA!
  • Vi hjälps åt att minimera antal personer som sitter i korridoren utanför hallen för att hålla nere antalet på liten yta.
  • Vi tar ALLA vårt ansvar i att minska smittspridningen och följer de rekommendationer som gäller!

TACK FÖR ATT DU TAR ANSVAR!

 

 

Eskilstuna Gymnastikförening

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer