BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik

Värdegrundsord
Eskilstuna Gymnastikförenings Värdegrund

Medlemmar i Eskilstuna Gymnastikförening ska känna till och följa vår gällande värdegrund. Värdegrunden bygger på ledorden Glädje, Respekt, Energi och Kvalitet. Dessa ord är hjärtat i föreningen och ska prägla allt vi gör och står för.

 

Glädje -innebär att jag inspirerar och uppmuntrar allas insatser så snart tillfälle ges och att jag har en positiv inställning till det jag gör.

Respekt -innebär att jag är ödmjuk inför andras egenskaper och förutsättningar.

Energi -innebär att jag ser möjligheterna och aktivt bidrar till att föra verksamheten framåt.

Kvalitet -innebär att jag alltid tar ansvar för att göra mitt bästa, komma väl förberedd och vara en förebild. 

 

Arbetet kring värdegrunden syftar till att stärka föreningens kultur. Vår kultur ser till hela människan som mer än bara gymnast. En kultur som ger mening och mervärde. 
Vår värdegrund omfattar trivselregler, policydokument och handlingsplan. Trivselreglerna är betydelsefulla ansvarstaganden där var och en är av vikt för att främja en god miljö. Policydokumenten anger vår inställning och vårt agerande. Handlingsplanen innehåller rutiner för att åtgärda och motverka destruktiva beteenden. 
Vi har en positiv attityd till våra uppdrag i föreningen. Värdegrunden ska alltid prägla våra ord och handlingar; vi förebygger hellre än åtgärdar. 

 

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer