BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik
EGF Erbjuder

Anmäl er till Vuxengymnastik

VUXENGYMNASTIK

Plats: Vilstahallen

Eskilstuna Gymnastikförening 

 

GRUPPENS FOKUS: 

FLEXIBILITET, STYRKA & GYMNASTIKÖVNINGAR 

 

Köp ett Klippkort à 10 ggr för 1590: - 

(man swishar detta på plats och får då ett klippkort, om man inte har gått på vuxengympan innan så behöver man maila till info@eskilstunagf.se och lämna namn, personnummer, adress, mobil nr o mail) 

 

Nu har du chansen att gå på vuxen gymnastik och bygga upp din flexibilitet, styrka och utmana dig själv till att prova på olika gymnastikövningar och redskap! Gruppen kommer att hållas av ingen mindre än vår före detta Elitgymnast Kim Singmuang. Kim var aktiv som Elitgymnast i Eskilstuna Gymnastikförening under många år och har en rad medaljer från både JSM och SM. Kim har tävlat två VM, två EM och tävlade i mångkampsfinalen på Ungdoms OS 2013. I bagaget finns det dessutom ett världscups brons i barr. Kim är numera en anställd tränare i EGF och erhåller några års erfarenhet som tränare inom både EGF och All Star Gymnastics i Stockholm. 

 

OBS! Inga gymnastikförkunskaper behövs, 

alla är välkomna! 

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer