BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik

Eskilstuna Gymnastikförening                                                                                                              28 augusti – 2020 Information gällande Coronaviruset COVID-19

Eskilstuna Gymnastikförening följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer har kontinuerlig kontakt med Svenska Gymnastikförbundet, SISU-RF Sörmlandsidrotten och Eskilstuna Kommun och uppdaterar oss på den senaste informationen.

 

Vi är väldigt glada över att kunna starta upp våra grupper inomhus igen efter en annorlunda vår, vi tackar alla våra medlemmar för stort tålamod!  

När vi nu startar upp gör vi det med lite färre i en del grupper, detta för att vi vill följa de rekommendationer som FHM har på att bara vistas 50 personer i samma lokal.

Vi har också sett över våra städrutiner, hallen/redskapen (som kan), torkas av efter varje grupp och vi torkar även av våra gemensamma kontaktytor extra (förutom den städning som kommunen gör).

Här kan du läsa mer information från Svenska Gymnastikförbundet gällande Covid-19.

 

https://www.gymnastik.se/forforeningar/medicinsktstod/CoronavirusCOVID-19

 

 

OBS!

·       Stanna hemma från verksamheten om du som aktiv, ledare eller personal känner av det minsta symtom i form av snuva, huvudvärk, hosta, ont i halsen eller feber. Om en aktiv uppvisar något av ovanstående symtom under träningstid kommer vi att ringa till målsman och be att den aktive inte deltar på träningen.

·       Den aktive/ledaren ska stanna hemma så längde det finns symtom OCH ytterligare 2 dagar efter tillfriskande. Symtom på luftvägsinfektion kan vara snuva, nästäppa eller ont i halsen. Känner man sig osäker – ta det säkra för det osäkra!

·       Vi tvättar händerna / använder handsprit OFTA!

·       Vi hjälps åt att minimera antal personer som sitter i korridoren utanför hallen för att hålla nere antalet på liten yta.

·       Vi tar ALLA vårt ansvar i att minska smittspridningen och följer de rekommendationer som gäller!

·        Föräldrar och övriga lämnar och hämtar sina barn utanför dörrarna för att minimera smittspridning!

http://www.eskilstunagf.se  kan du läsa mer om våra uppdaterade hygienåtgärder

TACK FÖR ATT DU TAR ANSVAR!

 

 

Eskilstuna Gymnastikförening

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer