BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik

Intresseanmälan LEDARE

Roligt att du är intresserade av att bli ledare hos oss! Vi söker alltid nya ledare för att kunna utveckla vår verksamhet. 

Genom att bli ledare hos oss får ditt barn förtur in i verksamheten! 

 

Alla ledare inom Eskilstuna Gymnastikförening ska leva upp tiill gymnastikförbundets uppförandekod, föreningens egna värderingar och göra sitt bästa för att skapa en känsla av glädje och gemenskap under träning. 

 

Alla ledare blir arvoderade, får kläder, utbildning (både interna och externa) och en fin gemenskap i Eskilstuna Gymnastikförening

- Ledarkläder hämtas på kansliet.

- Innan ni går utbildning behöver ni genomföra denna introutbildning. Denna kurs är tänkt att ge dig en första inblick i vad det vad det innebär att vara ledare inom Svensk gymnastik samt inspirera dig till detta spännande och viktiga uppdrag.

 

Föreningen och dess medlemmar ska stå för våra värderingar:

Glädje -innebär att jag inspirerar och uppmuntrar allas insatser så snart tillfälle ges och att jag har en positiv inställning till det jag gör.

Respekt -innebär att jag är ödmjuk inför andras egenskaper och förutsättningar.

Energi -innebär att jag ser möjligheterna och aktivt bidrar till att föra verksamheten framåt.

Kvalitet -innebär att jag alltid tar ansvar för att göra mitt bästa, komma väl förberedd och vara en förebild. 

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer