BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik
EGF Elit

Stark tradition av landslagsgymnaster

EGF- är en av landets absolut främsta och ledande föreningar inom Kvinnlig Artistisk Gymnastik i Sverige. Föreningen har numera en stark tradition av att stötta fram landslagsgymnaster som tävlar på hög internationell nivå så som EM, VM och t.o.m Olympiska Spelen. 


I modern tid har Sverige endast haft 3 deltagare på ett Olympiskt spel i Artistisk Gymnastik, Veronica Wagner (2004, då tillhörande STG och från 2012 och framåt tillhörande EGF), Jonna Adlerteg (London 2012, EGF) och Emma Larsson (Rio de Janeiro, 2016, EGF).  


2022-10-31 12:59
Under söndagen fick vi se Nathalie och Emelie från EGF tillsammans med sina kamrater i det svenska damlaget inta VM i Liverpool, och tillsammans fick Sverige den bästa placeringen någonsin på en VM tävling 🇸🇪
 
Bra jobbat tjejer 🌟
 
Tävlingsdagen sammanfattas på Svenska gymnastikförbundets hemsida ⬇️

Svenska Gymnastikförbundet

Uttagning för VM i Liverpool klar!
2022-10-11 19:00
Den 29 okt-6 nov går VM i artistisk gymnastik i Liverpool. Gymnasterna som reser till England från EGF för att representera Sverige är:
 
Nathalie Westlund, Eskilstuna GF
Emelie Westlund, Eskilstuna GF
 
Stort grattis och lycka till ⭐️

 

Superlöftet Williams: "Det taggar mig jättemycket"
2022-01-28 09:37
Hon gjorde vad ingen svensk gymnast lyckts med på tolv år. Nu prisas hennes skrällartade finalplats på VM med en utmärkelse. "Åh, så roligt. Tack så jättemycket", säger 16-åringen när hon får beskedet av tidningen.

Läs mer om Jennifer här.

Nathalie Westlund och Jennifer Williams på VM i Japan
2021-10-15 10:08

Jennifer Williams och Nathalie Westlund är båda 16 år gamla och tävlar för Eskilstuna gymnastikförening. Nu ska de åka till VM i Japan för att representera Sverige i artistisk gymnastik.

 

Läs och lyssna mer här

EskilstunaEvolution film
2020-11-13 15:30
Varumärket Eskilstuna ägs gemensamt av oss alla som bor och verkar i Eskilstuna. Tillsammans skapar vi en attraktiv och framgångsrik plats att bo, besöka och verka på.

Se filmen där Jonna Adlerteg och Jennifer Williams medverkar.
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer