BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik
EGF Elit

Fin fjärdeplats för Jennifer Williams i världscupsfinalen i Baku
2024-03-27 09:53

Jennifer Williams tog sig till final i barr under FIG Apparatus World Cup i Baku, Azerbajdzjan. Under lördagens final tävlade de åtta bästa gymnasterna och Jennifer genomförde en strålande serie och slutar fyra.

Eskilstunagymnasten imponerade i finalen som var hennes första världscupsfinal i barr och belönades för sitt fina utförande. Poängen blev 13.566, en liten höjning från kvalet och dessutom personbästa för Jennifer. Det räckte hela vägen till en mycket fin fjärde plats, mindre än 0.2 poäng från pallen.

- Jag är jättenöjd med dagens barrfinal. Kände att jag fick lite revansch efter gårdagens stressfyllda dag med dopingkontroll tätt inpå bomkvalet, säger Jennifer som genomförde ett fint kval i fristående under fredagen men tyvärr hade missar i bom.

Med dagens placering samlar Jennifer även ihop värdefulla världscupspoäng i OS-rankingen.

- Jag är så otroligt glad för Jennifers skull att hon fick avsluta tävlingarna här i Baku på bästa sätt! Jennifer har jobbat så hårt för att nå den här nivån och hon är värd all framgång, säger förbundskapten Helena Andersson.

Kaylia Nemour från Algeriet vann dagens barrfinal med den imponerande poängen 15.433. Hela resultatet från veckans världscup hittar du här.


Nyhetsarkiv
Världscup i Cottbus2023-02-22 17:12
2022-10-31 12:59
EskilstunaEvolution film2020-11-13 15:30
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer