BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik
Barn & Ungdomsgymnastik - Stars

2020-09-14 11:18

Som AG STARS-gymnast i Eskilstuna Gymnastikförening erbjuds du att få träna i en av Sveriges modernaste gymnastikhallar under ledning av utbildade, kunniga och engagerade tränare. F.o.m hösten 2019 har vi specialinrett en större träningsyta i Vilstahallen, skräddarsydd för AG STARS. 


Grundträning med den artistiska gymnastiken som inspirationskälla ger inte bara barnen bättre förutsättningar för det framtida gymnastikutövandet, utan även en grundkoordination och motorik för andra idrotter, en bas för olika former av fysisk aktivitet. Det är detta som gör den Artistiska gymnastiken unik 


Första året börjar man i AG Stars -BAS sen erbjuds man gå vidare till Järn, Brons, Silver, Guld och Diamant. Efter Diamant kan man gå in på regional eller rikspokalen.  


I AG STARS får du testa på/träna på alla de redskap som den Artistiska Gymnastiken erbjuder; hopp, barr, bom och fristående. Utöver det använder vi både tumble-track och trampolin som kompletterande träningsredskap. Varje pass följer ett noga framtaget träningssystem där barnen och ungdomarna får den rätta grundträningen och som naturligt leder dem vidare till nästa nivå i sin utveckling.


I AG Stars väljer du själv om du "bara" vill träna eller testa på att tävla. 


En termin är 14 veckor. 

Länk till de olika grupperna hittar ni här ovanför.


Här kommer ni till direktanmälan.


”Vårt största motto är att utveckla varje gymnast maximalt utifrån hennes egna vilja, förutsättning och ambition”.

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer