BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik

EGF Erbjuder
Vuxengymnastik Sommaren 2023
2023-05-24, EGF Erbjuder

VUXENGYMNASTIK

Plats: Vilstahallen 

Eskilstuna Gymnastikförening 

 

GRUPPENS FOKUS: 

FLEXIBILITET, STYRKA & GYMNASTIKÖVNINGAR 

 

Köp ett Klippkort à 10 ggr för 1590: - 

(man swishar detta på plats och får då ett klippkort, om man inte har gått på vuxengympan innan så behöver man maila till info@eskilstunagf.se och lämna namn, personnummer, adress, mobil nr o mail) 

 

Nu har du chansen att gå på vuxen gymnastik och bygga upp din flexibilitet, styrka och utmana dig själv till att prova på olika gymnastikövningar och redskap! Gruppen kommer att hållas av ingen mindre än vår före detta Elitgymnast Kim Singmuang. Kim var aktiv som Elitgymnast i Eskilstuna Gymnastikförening under många år och har en rad medaljer från både JSM och SM. Kim har tävlat två VM, två EM och tävlade i mångkampsfinalen på Ungdoms OS 2013. I bagaget finns det dessutom ett världscups brons i barr. Kim är numera en anställd tränare i EGF och erhåller några års erfarenhet som tränare inom både EGF och All Star Gymnastics i Stockholm. 

 

OBS! Inga gymnastikförkunskaper behövs, 

alla är välkomna! 

Barn & Ungdomsgymnastik - STARS
AG Stars sommarläger 2023
2023-05-19 09:48, Barn & Ungdomsgymnastik - STARS
 
Barn & Ungdomsgymnastik - STARS
Nu söker vi efter en barn-/breddgruppsansvarig!
2023-05-17 12:19, Barn & Ungdomsgymnastik - STARS

Brinner du för idrott? Har du ett intresse för att organisera, leda och utveckla? Söker du ett utmanande och varierande arbete och har tidigare erfarenhet av gymnastik?

 

Till hösten 2023 fortsätter vi satsningen på en ordentlig tillväxt av föreningens barn- och breddverksamhet! För att vi ska kunna hålla vår kvalité och fortsätta att vara en av Sveriges ledande förening inom kvinnlig artistisk gymnastik söker vi en barn-/breddgruppstränare.

 

Arbetet innebär 

-Utveckla och starta upp nya grupper (tillsammans med kansli och verksamhetschef)

-Vara ledare för våra gymnaster (fördel om du kan leda gymnaster upp till kvAg steg 5-6)

- Vara en resurs i föreningen med möjlighet att kunna hoppa in som vikarie vid behov 

- Vara en del av evenemangsteamet och hjälpa till att planera och administrera föreningens uppvisningar, läger och tävlingar

 

Vi söker dig som är över 18 år och har 

- Tidigare gymnastik eller ledarerfarenheter på olika nivåer/åldrar i Gymnastik 

- Vi ser gärna att du har SvGF’s Basutbildning, barngymnastikutbildning, KvAG Bas och KvAG steg 1 (om du saknar någon utbildning anmäler vi dig till detta och föreningen står för kostnaden). 

- Du ska vara flexibel att kunna leda grupper utifrån där behov finns 

- Positiv, strukturerad, samarbetsvillig och engagerad och tycka om att jobba med barn och ungdomar. 

 

Omfattning:

Sätts beroende på den sökandes önskemål och färdigheter.

 

Vi erbjuder dig 

- Timarvode eller lön utifrån din utbildningsnivå och ålder.

- Interna utbildningar, utbildningar av SvGF och Sörmlandsidrotten/SISU (Gibbonutbildning, KvAG baskurs, KvAG Bas och Steg 1, HLR-utbildningar och ledarskapsutbildningar hos SISU) 

 

Vår förening har en stark tro på gemensamma värden och vi jobbar aktivt med vår värdegrund, Glädje, Respekt, Energi och Kvalitet och de policydokument som finns där under. 

 

Är du intresserad? Maila nadja@eskilstunagf.se för mer info

Stort tack till alla som deltog i helgen!
2023-05-16 16:26

Den 13-14 maj arrangerade vi Ungdoms-SM och Sparbankspokalen i Vilsta sporthall. Det var väldigt lyckat med ca 320 anmälda gymnaster och väldigt många av de var från Eskilstuna Gymnastikförening. Resultaten visar att gymnasterna har roligt och utvecklas i sin träning 🏆

 

Här kommer ett stort tack till er alla som på något vis var delaktig under helgen och funktionärer som gjorde tävlingen möjlig! Ert engagemang är ett utmärkt exempel på att Svensk Gymnastik står för glädje. Glädjen i gymnastiken ska finnas överallt och är ett bevis på en välmående och utvecklande idrott. 🌟

Vill även rikta ett stort tack till alla våra sponsorer som gör att vi kan anordna dessa tävlingar för våra barn och ungdomar. 🙏

 

Varubud Åkeri: Extra tack för att ni hjälpte oss med att frakta redskapen! Utan er, inga redskap att tävla på 💙

 

 

EGF Elit
Emelie Westlund 20:e i mångkampsfinalen på EM!
2023-04-14 20:24, EGF Elit
Tonya och Emelie tillsammans med förbundskapten Helena Andersson Melander, tränare Janie Ahlstöm och fysio Anna Stenholm.

I sin första EM final så tar Emelie en 20:e plats trots en skakig start med två fall på bom. Vi alla som satt framför sändningen hejade och i fristående, hopp och barr så visade Emelie att nervositeten släppt en aning och att hon hade kul! 

 

Emelie sa såhär om sin första EM-final:

- Det började lite skakigt på bom, jag kände mig väldigt nervös där och skakade mycket och två fall är inte så bra. Men efter bom blev jag lugnare och jag är väldigt nöjd med mitt fristående, det var lite bättre än i kvalet, och att jag klarade barr igen. Så det var jättekul att vara i min första final och det har varit en bra erfarenhet. Nu är jag taggad inför kommande tävlingar

 

Tonya (GK Motus Salto) slutade på en fantastisk 14:e plats! Stort grattis till både gymnaster och tränare till en sån fantastisk insats. 

 

För att läsa mer på Svenska Gymnastikförbundets hemsida läs här!

 

📸 Foto Filippo Tomasi 

EGF Elit
Historiskt lagtävling och två svenskor i EM-final!
2023-04-13 09:47, EGF Elit
Fantastisk prestation av alla tre EGF’s EM-gymnaster idag, Elina Grawin, Natalie Westlund & Emelie Westlund. Dessutom… så är Tonya Paulsson (Motus-salto) och EGF’s Emelie och Nathalie bland topp 24 i Europa i mångkamp! Max 2 gymnaster / nation går till final så Tonya och Emelie till Mångkampsfinal  🌟🙌
 
Grattis till historiskt resultat och EM final till EGF’s Emelie Westlund och GK Motus Salto Tonya Paulsson 🤸🏽‍♀️🤸🏽‍♀️

 

Läs mer på Gymnastikförbundets hemsida genom att klicka här!

 

Se finalen på SVT imorgon fredag i SVT play med start 14.50! 

 

Foto: Filippo Tomasi

Nyheter från våra grupper
EGF Erbjuder , 24/05 05-24 
Barn & Ungdomsgymnastik - STARS, 19/05 09:48 
Barn & Ungdomsgymnastik - STARS, 17/05 12:19 
EGF Elit, 12/04 12:58 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer