BLI MEDLEM I VÅR FÖRENING?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eskilstuna Gymnastikförening
KvAG & Barngymnastik
EGF Erbjuder

EGF erbjuder

Vi i EGF delar gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper på olika sätt för att var med och bidra till en utveckling av Svensk Gymnastik genom utbildningar, läger och gästträningar. 

 
2017 startade vi EGF Coaching Concept där vi idag har utbildad långt över 100 ledare och fler än 30 AG-föreningar från Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vill ni veta mer titta här.
 
Vi anordnar även How to do it - Camp med olika teman, ibland har gymnaster kommit tillsammans med sin hemmatränare och ibland utan. EGFs nuvarande och tidigare landslagsgymnaster har flera gånger varit med som ledare för att dela med sig av sina erfarenheter till gymnaster runtom i landet. 
Vill ni veta mer titta här.
 
EGF Sommarläger kör vi varje år, med olika inriktningar - våra läger brukar vara mycket uppskattade och vi siktar på att kunna utveckla det ytterligare nu när vi har Vilstahallen till vårt förfogande på ett helt annat sätt än tidigare! Här kan ni se mer.
 

Gästträna med EGF  Då vi får många frågor av gymnaster som vill träna hos oss, erbjuder vi gästträning hos oss i EGF i mån av tid och möjlighet :) Läs mer här.

 

Om ni som vuxen vill träna här hos oss på vår Vuxen gymnastik så ta reda på mer här.

 

Vi har också något som heter Open Gym, då kan man komma hit med sitt barn under 2 timmar och lekgympa i hallen. vill ni veta med så titta här.

 

Välkomna till oss !!!

 

Vuxengymnastik VT 2023
2023-01-02 13:38
 
Vuxengymnastik i Vilsta
2022-01-25 17:23
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer